Pressverktyg MaxiPro

Information

Pressverktyg MaxiPro
Pressverktyg MaxiPro

Produktsida

Funktioner och fördelar:
Ett innovativt pressystem som är snabbt och enkelt att jobba med, samt ger dig en säker och permanent koppling. MaxiPro använder en 3-punkts pressdesign. En press på varje sida om o-ringen och en på o-ringen för maximal säkerhet. Kantdesignen på MaxiPros presskopplingar underlättar installationen och hjälp...


Produktsida

Funktioner och fördelar:
Ett innovativt pressystem som är snabbt och enkelt att jobba med, samt ger dig en säker och permanent koppling. MaxiPro använder en 3-punkts pressdesign. En press på varje sida om o-ringen och en på o-ringen för maximal säkerhet. Kantdesignen på MaxiPros presskopplingar underlättar installationen och hjälper till att skydda o-ringen från skador och förflyttningar.
MaxiPro är lämplig för kyl/frys- och luftkonditioneringsanläggningar upp till 48 bar och klarar temperaturer från -40°C till 121°C. O-ringen tål temperaturer ända upp till 140°C. Den flammfria installationen gör att du unviker båda Heta Arbeten och risk för brand på arbetsplatsen. Den mekaniska installationen av rören gör att man inte behöver använda nitrogen vid skarvning.
UL certifierad produkt.

Mer

Pressverktyg MaxiPro