Arbeta på Refrico AB

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt & kompetent svarar på våra kunders frågor. Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga & intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss. Vi avser att under hösten anställa en eller flera nya säljare, berätta vilken ort du finns på så kan vi se vilka möjligheter som finns. Som säljare hos oss förutsätts du ha branschkännedom samt kommersiell förmåga, kanske är du den som vill vara med och utveckla vår Web-shop.

Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring på tel: 0732-714 683

Pågående rekryteringar:

Teknisk säljare till Malmö:

Vi söker ytterligare en säljare till vårt Malmökontor, som teknisk säljare kommer du att arbeta med framtagande av offerter och tekniska lösningar samt telefonförsäljning till våra kunder i södra Sverige. En fördel men inget krav är om du har någon erfarenhet av industrikyla och ammoniakanläggningar. Du blir del i ett lokalt stabilt och inarbetat team. 
Vill du veta mer, maila eller ring till regionchef Roger Ulfshög (0705-222 370) eller VD Björn Staf (0732-714 683).

Web-ansvarig:

Vi söker en person för att driva utveckling och daglig uppdatering av vår hemsida/Web-shop. Shopen lanserades tidigare i år och vi behöver nu hitta dig som brinner för att hålla denna uppdaterad och se till att den är kylbranschens bästa Web-sida. Du kommer också att arbeta med vår närvaro på sociala medier som Facebook & LinkedIn.
Rollen är tänkt att kombineras med att du utöver detta stöttar våra säljare samt aktivt kontaktar kunder för att marknadsföra Web-shopen. Du kommer att skriva och publicera på hemsidan så det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift och att dina kunskaper i svenska är bra. Vi sätter också högt värde på att du är serviceinriktad och kundfokuserad. Vi ser gärna att du sitter på vårat huvudkontor i Göteborg men är du rätt person kan placeringsort diskuteras

Vill du veta mer om någon av tjänsterna så skicka ett mail till Björn Staf eller ring på tel: 0732-714 683