Arbeta på Refrico

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor.

Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss.

Vi har nu avslutat ett antal rekryteringar av ny personal men hoppas behöva ytterligare förstärkningar inom en snar framtid. Om du vill bli säljare hos oss förutsätts du ha branschkännedom samt kommersiell förmåga, tror du att du passar hos oss så hör av dig!


Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring 0732-714 683

Pågående rekryteringar

Utesäljare till Göteborg


Är du vår nya medarbetare?
Refrico söker en utesäljare till Region Väst. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, eget ansvarstagande & möjlighet att få vara med och påverka verksamheten. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta regionchef Oskar Lundqvist på 0703-73 77 70Anställning: Tillsvidareanställning, dagtid

Tillträde: Omgående efter överenskommelse

Övrigt: B-Körtkort, Kylteknisk erfarenhet är meriterandeAlla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande