Arbeta på Refrico

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor.

Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss.


Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring 0732-714 683


Utesäljare Stockholm

Vi söker utesäljare med placering i Västberga! Vi behöver förstärka vårt säljteam och söker dig som är intresserad av kyla och försäljning, är positiv och glad, har lätt för att prata och möta kunder. Tjänsten innebär bl.a att bearbeta/besöka befintliga kunder men också att hitta nya i region stor Stockholm.

Vi lägger stor vikt på att skapa goda relationer med våra kunder och det är viktigt att se till att våra kunder får en utmärkt support. Arbetet är omväxlande och en viktig del är att du skall kunna jobba i team, stötta kollegor vid behov och att du ser möjligheter istället för problem. Rapporterar gör du till vår Regionchef.

Låter jobbet intressant för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår regionchef Mats Durenäs, mats.durenas@refrico.se eller 070-486 51 10 så får du veta mer om denna spännande tjänst. Tillträde enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan.

Säljare Malmö

Vi söker dig som är intresserad av kyla och försäljning, är positiv och glad, har lätt för att prata och möta kunder. Tjänsten innebär bl.a att bearbeta befintliga kunder men också att hitta nya, att vara både inne på kontoret men också ute och besöka kunder. Att svara i telefonen, bearbeta kunder via telefon och genom besök, skriva offerter, backa upp vår butikssäljare är också arbetsuppgifter som förekommer, med andra ord se till att våra kunder får en utmärkt support.

Vi lägger stor vikt på goda relationer med våra kunder. Arbetet är omväxlande och en viktig del är att du skall kunna jobba i team, kunna stötta kollegor vid behov och att du ser möjligheter istället för problem. Rapporterar gör du till vår Regionchef.

Låter jobbet intressant för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår regionchef Roger Ulfshög, roger.ulfshog@refrico.se eller 070-522 23 70 så får du veta mer om denna spännande tjänst. Tillträde enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan.