Arbeta på Refrico

Vår målsättning är att vara den bästa kylgrossisten för kylinstallatörer. Därför är vi ett team av engagerade, kunniga och serviceinriktade personer som gör allt för att hjälpa våra kunder hitta rätt lösningar. Dessutom har vi ett av branschens bredaste utbud av kylprodukter.

Varför jobba på Refrico?

En viktig prioritering för oss är att vara en riktigt bra arbetsplats. Det innebär bland annat att du får arbeta i en flexibel och platt organisation där du kan påverka och komma med idéer. Vi är ett riktigt härligt gäng som har kul tillsammans och vi hoppas att du vill bli en del av den gemenskapen. På Refrico får du en trygg anställning, vi är ett litet och familjärt företag men har samtidigt stora resurser i form av våra tyska ägare, Frigotechnik.

Just nu söker vi dig med erfarenhet av kyla, VVS, el eller liknande branscher. Har du dessutom erfarenhet av försäljning är det ett extra plus.

  

Säljare - Stockholm och Uppsala

Nu söker vi fler säljare i områdena Västberga/Hägersten och Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet från kyla. Börjar du hos oss erbjuder vi en familjär arbetsplats med korta beslutsvägar. Du har stora möjligheter att påverka din roll och komma med idéer. Arbetet är omväxlande och kunderna möter du dagligen genom besök eller via telefon.
Låter detta som ett intressant jobb för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår regionchef Mats Durenäs, mats.durenas@refrico.se tel. 070-486 51 10. Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan!

Jag förstår

För att förbättra kundupplevelsen på Refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer