Arbeta på Refrico AB

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor. Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss. Vi har nu avslutat ett antal rekryteringar av ny personal men hoppas behöva ytterligare förstärkningar inom en snar framtid. Om du vill bli säljare hos oss förutsätts du ha branschkännedom samt kommersiell förmåga, tror du att du passar hos oss så hör av dig!

Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring på tel: 0732-714 683

Pågående rekryteringar:

 

Butikssäljare till Stockholm:

Vi söker Butikssäljare till vårt Stockholmskontor. Som butikssäljare kommer du att ansvara för försäljningen till de kunder som kommer till vår butik samt sköta in & utleveranser av material. Utöver det är du aktiv med försäljning till de kunder som ringer in till oss, du är med och tar fram offerter och tekniska lösningar till våra kunder i östra Sverige.

Vill du veta mer, maila eller ring till Regionchef Pedro Winther (070-991 04 63) eller VD Björn Staf (073-271 46 83).