Arbeta på Refrico

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor.

Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss.


Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring 0732-714 683


Säljare Malmö

Vi söker dig som är intresserad av kyla och försäljning, är positiv och glad, har lätt för att prata och möta kunder. Tjänsten innebär bl.a att bearbeta befintliga kunder men också att hitta nya, att vara både inne på kontoret men också ute och besöka kunder. Att svara i telefonen, bearbeta kunder via telefon och genom besök, skriva offerter, backa upp vår butikssäljare är också arbetsuppgifter som förekommer, med andra ord se till att våra kunder får en utmärkt support.

Vi lägger stor vikt på goda relationer med våra kunder. Arbetet är omväxlande och en viktig del är att du skall kunna jobba i team, kunna stötta kollegor vid behov och att du ser möjligheter istället för problem. Rapporterar gör du till vår Regionchef.

Låter jobbet intressant för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår regionchef Roger Ulfshög, roger.ulfshog@refrico.se eller 070-522 23 70 så får du veta mer om denna spännande tjänst. Tillträde enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande.

Välkommen med din ansökan.

Butikssäljare Stockholm

Nu söker vi Butikssäljare till vår nya fina butik i Västberga/Hägersten då vår Kevin skall gå vidare inom företaget. Vi söker dig, tjej eller kille, som jobbat med kyla och- eller i butik/grossist med teknisk inriktning. Vi vill att du har en positiv attityd, hellre ser möjligheter än problem, har lätt att samarbeta med kollegor, är flexibel med egen initiativförmåga och givetvis brinner för att hjälpa/serva kunden på bästa sätt. Vi lägger stor vikt på goda relationer med våra kunder. Arbetet är omväxlande och kunderna möter du dagligen både i vår butik och i telefonen. Låter detta som ett intressant jobb för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår Regionchef
Mats Durenäs, mats.durenas@refrico.se tel. 070-486 51 10 så får du veta mer
om denna spännande tjänst. Tjänsten är heltid och tillträde enligt överenskommelse.
Vi intervjuar löpande.

Innesäljare Göteborg

Vi söker dig som är intresserad av kyla och försäljning, är positiv och glad, har lätt för att prata med och möta kunder. Tjänsten innebär bl.a att ansvara för inkommande samtal från kunder, orderregistrering, skriva offerter, bearbeta kunder över telefon, backa upp vår butikssäljare vid behov, arbeta i team med utesäljare. Med andra ord se till att våra kunder får en utmärkt support. Vi lägger stor vikt på goda relationer med våra kunder. Arbetet är omväxlande och kunderna möter du dagligen både i telefonen och i vår butik. Viktig egenskap är att du skall kunna jobba i team och också kunna stötta kollegor vid behov, att du ser möjligheter istället för problem. Rapporterar gör du till vår Regionchef. Låter detta som ett intressant jobb för dig? Tveka inte, skriv eller ring vår Regionchef Mats Ljungberg, mats.ljungberg@refrico.se eller 070-266 86 39 så får du veta mer om denna spännande tjänst. Tillträde enligt överenskommelse. Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan.
Vi intervjuar löpande.

Jag förstår

För att förbättra kundupplevelsen på Refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer