Arbeta på Refrico AB

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor.
Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss. Vi har nu avslutat ett antal rekryteringar av ny personal men hoppas behöva ytterligare förstärkningar inom en snar framtid. Om du vill bli säljare hos oss förutsätts du ha branschkännedom samt kommersiell förmåga, tror du att du passar hos oss så hör av dig!

Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring  0732-714 683

Vårt huvudkontor och huvudlager ligger i Göteborg, med filialer i Malmö, Stockholm
och en nyöppnad i Uppsala.

Vill ni veta mer om Refrico? Klicka på fliken
"Om oss" för mer information.

 

 


Pågående rekryteringar:

Lagerarbetare Göteborg                                                                        Butikssäljare Uppsala

Är du vår nya lagermedarbetare?

  

Är du vår nya butikssäljare?

Refrico söker en erfaren, driven & ordningsam lagerarbetare till vårt huvudlager i Sisjön. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, eget ansvarstagande & möjlighet att få vara med och påverka verksamheten.

Arbetet på lagret innebär att du är med och säkerställer att alla in & utleveranser av gods sker i enlighet med våra kunders beställningar. Ni är en liten grupp med ansvar från att lastbilen kommer till oss till det att godset kommer fram till kunden.

Vi ser att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från lagerarbete och orderplock samt har körkort och truckkort.

För att passa för detta arbete behöver du vara ordningsam, lyhörd och flexibel. Det är en självklarhet för dig att vara självgående och samarbeta med övriga kollegor. Tillsammans bidrar vi att få nöjda kunder och en trevlig arbetsplats.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Björn Staf 073-271 46 83.

 

Anställning: Tillsvidareanställning, Dagtid.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Tillträde: Omgående efter överenskommelse

Övrigt: B-Körkort, Truckkort. (Truckvana är meriterande)

Ansökan: Skicka in din ansökan till jobb@refrico.se

 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.

  

Refrico söker en Butikssäljare till vårt kontor i Uppsala som öppnar inom kort. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, eget ansvarstagande & möjlighet att få vara med och påverka verksamheten.

Som butikssäljare kommer du att ansvara för försäljningen till de kunder som kommer in till vår butik samt sköta in & utleveranser av material. Utöver det så är du aktiv med försäljning till de kunder som ringer in till oss, du är med och tar fram offerter och tekniska lösningar till våra kunder i östra och norra Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Regionchef Stockholm Pedro Winther 070-991 04 63 eller VD Björn Staf 073-271 46 83

 

Anställning: Tillsvidareanställning, Dagtid

Lön: Fast månadslön

Tillträde: Omgående efter överenskommelse

Övrigt: B-Körkort, Kylteknisk erfarenhet

 

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.