Arbeta på Refrico AB

Refricos målsättning är att vara en ”riktig” kylgrossist med kunnig och serviceinriktad personal som snabbt och kompetent svarar på våra kunders frågor. Som anställd hos oss vill vi att du skall känna engagemang, glädje och stolthet över att vara en del i vårt team. Vi vill också att våra kunder skall uppfatta oss som alerta, kunniga och hjälpsamma och därför vända sig till oss som en av deras huvudleverantörer. Detta är våra visioner!

Känner du att du passar in i ett företag med ovanstående målsättning? Vi söker löpande efter duktiga och intresserade medarbetare som vill arbeta med försäljning hos oss. Vi har nu avslutat ett antal rekryteringar av ny personal men hoppas behöva ytterligare förstärkningar inom en snar framtid. Om du vill bli säljare hos oss förutsätts du ha branschkännedom samt kommersiell förmåga, tror du att du passar hos oss så hör av dig!

Är du intresserad så skicka ett mail till Björn Staf eller ring på tel: 0732-714 683

Pågående rekryteringar:

Teknisk säljare till Göteborg:

Vi söker en Teknisk säljare till vårt kontor i Göteborg. Som teknisk säljare kommer du att arbeta med telefonsupport, försäljning samt framtagande av offerter och tekniska lösningar till våra kunder i västra Sverige. Du blir del i ett lokalt stabilt och inarbetat team. 

Vill du veta mer, maila eller ring till Regionchef Oskar Lundqvist (070-373 77 70) eller VD Björn Staf ((073-271 46 83).

 

Butikssäljare till Stockholm:

Vi söker Butikssäljare till vårt Stockholmskontor. Som butikssäljare kommer du att ansvara för försäljningen till de kunder som kommer till vår butik samt sköta in & utleveranser av material. Utöver det är du aktiv med försäljning till de kunder som ringer in till oss, du är med och tar fram offerter och tekniska lösningar till våra kunder i östra Sverige.

Vill du veta mer, maila eller ring till Regionchef Pedro Winther (070-991 04 63) eller VD Björn Staf (073-271 46 83).

 

Kyltekniker med Web-intresse:

Vi söker en person för att driva utveckling och daglig uppdatering av vår hemsida/Web-shop. Shopen lanserades tidigare i år och vi behöver nu hitta dig som brinner för att hålla denna uppdaterad och se till att den är kylbranschens bästa Web-sida.

Rollen är tänkt att kombineras med att du utöver detta stöttar våra säljare med telefonförsäljning och aktivt kontaktar kunder för att sälja in Web-shopen. Du kommer att skriva och publicera på hemsidan så det är viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift och att dina kunskaper i svenska är bra. Vi sätter också högt värde på att du är serviceinriktad och kundfokuserad.

Vi ser gärna att du sitter på vårat huvudkontor i Göteborg men är du rätt person kan placeringsort diskuteras

Vill du veta mer, maila eller ring till Björn Staf (073-2714683).

 

Inköpsassistent till Huvudkontoret i Göteborg:

Refrico AB, med 3 butiker i Sverige, ökar och behöver nu förstärka med en Inköpsassistent till Huvudkontoret i Göteborg.Du kommer bl.a. att arbeta med leveransbevakning och samordning med vårt lager gällande inkommande leveranser. Tjänsten som inköpsassistent är en halvtidstjänst men kan tjänsten komma att utökas med ytterligare arbetsuppgifter

Vill du veta mer, maila eller ring till Inköpschef Pia Peterson (070-404 34 55) eller VD Björn Staf (073-271 46 83).