Ny GENERAL SPLIT - KM KYLA/VÄRME 18 - INNEDEL (18) Expandera

GENERAL SPLIT - KM KYLA/VÄRME 18 - INNEDEL (18)

3600306

Ny

Generals väggmonterade 1-fas Väggaggregat KM kyla/värme är utvecklat och designat för att tillgodose bostäder och större lokaler såsom butiker, restauranger med kyla och värme efter be- hov.

Mer

Logga in för att se pris

KM Kyla/Värme - Väggaggregat för kyla och värme från General

Generals väggmonterade 1-fas Väggaggregat KM kyla/värme är utvecklat och designat för att tillgodose bostäder och större lokaler såsom butiker, restauranger med kyla och värme efter be- hov. Med det optimerade luftflödet som har en kastlängd upp till 20 meter, kan maskinen hålla den önskade temperaturen i hela rummet utan störande drag.

Maskinen har stor kapacitet men är samtidigt energieffektiv (energiklass A++) och praktiskt taget helt ljudlös. Till skillnad från andra maskiner ger Väggaggregat KM en trygg och stabil kyla även när utomhus- temperaturen är -15°C.

Upp till 20 minuter kontinuerlig drift med maximalt luftflöde och maximal kompressorhastighet är möjlig. Detta innebär att rummet kyls ner eller värms upp snabbt. Därefter övergår maskinen till ett ekonomiskt driftsläge som höjer den inställda temperaturen med +1°C. Trots sin stora kapacitet är KM mycket energieffektiv (Energiklass A++) och mycket tyst.

Teknisk data
• Kyleffekt min/max - 0,9/6,0 kW
• Värmeeffekt min/max - 0,9/8,7 kW
• Röranslutning - 1/4" - 1/2"
• Spänning - 230 V

Jag förstår

För att förbättra kundupplevelsen på Refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer