• Bilden kan avvika från verkligheten.
DIGITALVÅG REFCO REFSCALE-S

DIGITALVÅG REFCO REFSCALE-S

0-110 kg

7939777
 

DIGITALVÅG REFCO REFSCALE-S

Vi introducerar REFSCALE-S, den elektroniska laddningsvågen designad för att förenkla din köldmediebytesprocess med sin eleganta och effektiva design. 

Med en låg total höjd på bara 35 mm möjliggör REFSCALE-S enkel placering av kölmediecylindern. Dess integrerade bärhandtag och lätta konstruktion på endast 3,2 kg säkerställer problemfri transport. REFSCALE-S är utrustad med en M10-gänga och möjliggör montering av en valfri ventil (10612-REF) för kölmedelsflaskor. 

Alla mätdata lagras tillförlitligt tack vare den innovativa minnesfunktionen och kan hämtas när som helst. Den integrerade displayen möjliggör enkel avläsning av de uppmätta värdena och säkerställer en tydlig översikt över köldmedieutbytet. Bakgrundsbelysningen kan slås på eller av för att passa ljusförhållandena, och displayen är skyddad från cylindern av ett skyddsräcke.

Tillverkad av två robusta aluminiumplåtar och utrustad med en högkvalitativ gummimatta för att halkskydd, ger vågen ett stabilt grepp för kylmediecylindern. Strömförsörjningen sker flexibelt via batterier eller en USB-anslutning. En annan höjdpunkt: vågen kan kompensera för skillnader i gravitation, vilket säkerställer exakta mätresultat i alla situationer. Arbeta mer effektivt och anslut vågen till REFMATE och/eller REFMESH. 

För ännu mer bekvämlighet kan den förvaras säkert i det medföljande robusta plastfodralet, redo att användas var du än behöver det.

Produkten har lagt till i jämför