BITZER FREKVENSOMFORMARE - FNU+24-4 Expandera

BITZER FREKVENSOMFORMARE - FNU+24-4

0191406

Ny

För enkel och säker kapacitetsreglering erbjuder BITZER sin VARIPACK produktserie, en ny generation av intelligenta frekvensomformare som kan styra BITZER kompressorer. Ett idealt komplement till BITZER kompressorer för att förse kylbehovet på bästa sätt.

Mer

Logga in för att se pris

För enkel och säker kapacitetsreglering erbjuder BITZER sin VARIPACK produktserie, en ny generation av intelligenta frekvensomformare som kan styra BITZER kompressorer. Ett idealt komplement till BITZER kompressorer för att förse kylbehovet på bästa sätt.

En serie för alla BITZER kolvkompressorer, skruvkompressorer (HS serien) och scrollkompressorer (Orbit serien). Minskar installationskostnader med enkel driftsättning via BEST software. Enkelt att välja ut rätt modell samt enkel installation och användning. Ökar livslängden på kompressorn med färre kompressorstarter. Energibesparing och minskade kostnader tack vare den steglösa justeringen av kylkapaciteten. Kan kontrollera upp till två kompressorer med en expansionsmodul för tryckkontroll (12,5/33bar(a)). 

Egenskaper

• Frekvensområde: 25 (30) Hz - 70 Hz
• Arbetsområde: 380 - 480 V ± 10%  //  50/60 Hz
• Ström: 5 olika storlekar, 5,8 A - 202,0 A 
• 
Kommunikation: RS485. Modbus RTU eller BEST Software

Jag förstår

För att förbättra kundupplevelsen på Refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer