Ny GENERAL SPLIT - MAJOR 12 - INNEDEL (12) Expandera

GENERAL SPLIT - MAJOR 12 - INNEDEL (12)

3600304

Ny

General Major är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad både i hemmet och på kontoret.

För att 5 års garanti skall gälla måste registrering av din General värmepump ske!
Klicka här för att registrera din General värmepump

Mer

Logga in för att se pris

General Major - Nordisk värmepump från General

General Major är en mycket tystgående och energieffektiv värmepump med smidig och elegant design som gör den lättplacerad både i hemmet och på kontoret. Den lågt placerade inomhusdelen ger en skön värmespridning i hela rummet och den förbättrar också inomhusmiljön tack vare det antial- lergena enzymfiltret som fångar upp kvalster, damm, pollen och andra partiklar. Den unika tekniska konstruktionen gör också att luftströmmen både förhindrar kallras från fönster och sprider behaglig värme över golvet.

Generals golvmodell Major är byggd för vårt nordiska klimat och har mycket hög värmekapacitet ända ner till -30°C. Den kan monteras under ett fönster, där den ersätter din gamla olönsamma elradiator. På så vis sparar du pengar på din uppvärmning och får ett behagligare inomhuskli- mat. Denna golvmodell, med inverterfunktion, ger dig behaglig värme på vin- tern och svalkande kyla på sommaren. Den har också en rad smarta funktioner som både gör den enklare att använda och mer effektiv när det gäller energ- ibesparing och inomhusmiljö. Major kan ställas in för +10°C underhållsvärme med ett enkelt knapptryck. Det miljövänliga köldmediet R32 kräver mindre fyllnadsmängder och sparar mer energi.

Teknisk data
• Kyleffekt min/max - 0,9/4,3 kW
• Värmeeffekt min/max - 0,9/6,2 kW
• Röranslutning - 1/4" - 3/8"
• Spänning - 230 V

För att 5 års garanti skall gälla måste registrering av din General värmepump ske!
Klicka här för att registrera din General värmepump

Jag förstår

För att förbättra kundupplevelsen på Refrico.se använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer